Barbara Gojke Władysławowo. Opinie / Pochwały, strona 1 z 2.

Barbara Gojke

Władysławowo, ul. Róży Wiatrów 42

84-120 Władysławowo woj. pomorskie

Opinie / Pochwały gości.

  1  2  Następna >

Bardzo, bardzo polecam pokoje U pani Basi.

Ola, Częstochowa
środa, 05 sierpień 2015r. — IP: 3563119153

Bardzo mile wspominam pobyt u p. Basi. Bardzo sympatyczni ludzie. Byłam z córką w ubiegłym roku i w tym też mam zamiar się wybrać. Pani Basia jest naprawdę bardzo życzliwa i uczynna.

Agnieszka, Milejów
środa, 10 czerwiec 2015r. — IP: 1393798066

byłam już kilka razy u Barbary i pojadę jeszcze, polecam każdemu, pokoje czyściutkie, ładnie wyposażone każdy z łazienką, na korytarzu aneks kuchenny, gospodarze bardzo mili i uczynni, jak nad morze to tylko do Barbary.

Jolanta Mysłowice
sobota, 11 kwiecień 2015r. — IP: 532139741

Muszę przyznać że to miejsce jest super bardzo miła obsługa super otoczenie wszędzie blisko pokoje hmm nie jeden hotel by się schował przy tych pokojach polecam wszystkim

Radek Bartoszyce
poniedziałek, 21 lipiec 2014r. — IP: 2959161159

Kwatera godna polecenia - czysta, zadbana. Przemili gospodarze, chętnie udzielają rad, bardzo uczynni. Polecam i na pewno wrócę do p. Basi :)

Magda z Kielc
poniedziałek, 29 lipiec 2013r. — IP: 1393782274

Spędziłam u p. Basi dwa wspaniałe tygodnie. Kwatera zadbana, mili, pomocni gospodarze - polecam!

Magda, Kielce
niedziela, 28 lipiec 2013r. — IP: 1497687272

w 2011 roku byłem z rodziną u pani Gojke na kilka dni. Bardzo miło wspominamy te chwile wypoczynku. Byliśmy bardzo zadowoleniu z zakwaterowania i mile zaskoczeni przemiłą panią Barbarą. Polecamy z całego serca :))

Rafał Iława
niedziela, 22 lipiec 2012r. — IP: 1345345143

polecam - kwatera nowoczesna wyposażona we wszystkie potrzebne rzeczy opisane w ofercie, parking na terenie - popieram wszystkie w/w opinie - pozdrawiam i życzę sukcesów

Marek-Polanica-Zdrój
wtorek, 09 sierpień 2011r. — IP: 1314395275
  1  2  Następna >

Dodaj własną opinię, pochwałę:

Z uwagi na Spam oraz naduzycia nie publikujemy adresow email. Wpisując własny email w odpowiednie pole udostepniony zostanie zabezpieczony formularz do wysłania treści na ten email bez jego upublicznienia.
dodatkowe informacje, kontakt:
zapraszamy od czerwca do sierpnia do naszego obiektu położonego nad morzem, blisko lasu
ostanie zmiany w ofercie: 2018-07-11, edytuj własną ofertę pokojów gościnnych we Władysławowie

ustroniemorskie.org

wczasy w Ustroniu Morskim

kuznica.eu

wczasy w Kuźnicy

chalupy.com

wczasy w Chałupach

ostrowo.eu

wczasy w Ostrowie