Doriano

Władysławowo, ul. Róży Wiatrów 5

84-120 Władysławowo woj. pomorskie

telefon: 695 163 399

wyślij zapytanie do obiektu

Opinie / Pochwały gości.

Spędziliśmy cały tydzień, a i tak nam mało. Świetne warunki, dokładnie tak samo jak przedstawione na zdjęciach, bardzo bardzo mili państwo właściciele. Przede wszystkim bardzo pomocni. Mamy równo 17 i 19 lat, sami nie zarabiamy. Oboje sami uzbieraliśmy sobie na te wakacje, gdyż cena również atrakcyjna, nie duża. Blisko do plaży, restauracje również blisko, domek w cichej dzielnicy, zero hałasów, niczego. Pani właścicielka zawsze od rana uśmiechnięta co wprawiało nas w jeszcze lepszy nastrój. Na pewno będziemy ten pobyt wspominać do końca życia. I oczywiście jak najbardziej polecamy spędzenie wakacji właśnie w ośrodku Doriano ;)

Justyna i Kacper
środa, 07 sierpień 2013r. — IP: 2998204548

Polecam wszystkim "Doriano" pokoje czyściutkie dokładnie takie same jak są przedstawione na zdjęciach ! Właściciele bardzo mili i pomocni na pewno jeszcze tam zawitamy :) Pozdrawiamy i dziękujemy za wszystko:)

Sandra Mateusz i Bartuś :)
poniedziałek, 05 sierpień 2013r. — IP: 3162233632

OPINIA WIĘCEJ NIŻ TYLKO POZYTYWNA :)
Okolica bardzo cicha, właścicie w porządku, pokoje zgodne z opisem, koszty zgodne z ustaleniami. Tanio, miło, sympatycznie i wygodnie :). Polecamy jak najbardziej kwaterę.
Ze swojej strony możemy jedynie podziękować za gościnę i zapewnić o powrocie za rok :)
Pozdrawiamy:)

Anita i Kamil
niedziela, 02 wrzesień 2012r. — IP: 2989120687

Opinia jak najlepsza!;) Super pokoje, czyściutko, wygodnie. Okolica bardzo dobra, kontakt z właścicielami super. Polecamy wszystkim wczasowiczom spędzić tam miło wakacje;) A i My na pewno tam wrócimy;)

Aga i Arek
piątek, 17 sierpień 2012r. — IP: 1844696779

Polecam wszystkim tę kwaterę.Super warunki i właściciele przemili, pokoje jak na zdjęiach na stronie.Ps.Dziekujemy za kwiatuszka.Pozdrawiamy

Agnieszka i Gabriel
niedziela, 12 sierpień 2012r. — IP: 1473085710

Choć mieliśmy okazję spędzić jedynie dwie noce w jednym z pokojów mieszczących się pod danym adresem, to pobyt ten będziemy wspominać przez długie lata. Idealna lokalizacja to po pierwsze (spokojnie i wszędzie blisko). Pokój komfortowy, dobrze wyposażony, urządzony stylowo z dopatrzeniem najmniejszego szczegółu. Pani właścicielka uprzejma, niekonfliktowa, pomocna i zawsze uśmiechnięta. Dodatkowo cena jak na takie warunki bardzo atrakcyjna nawet dla studentów. Czy można wymagać czegoś więcej? Dla nas w zupełności wystarczyło. Polecamy to miejsce i serdecznie pozdrawiamy.

Ania i Sebastian
sobota, 11 sierpień 2012r. — IP: 2988706463

Pokoje w realu nawet ładniejsze i przyjemniejsze niż na zdjęciach! Właściciele przyjaźnie nastawieni. Świetna lokalizacja i spokojna okolica! Serdecznie polecamy. :)

Magda i Darek
czwartek, 09 sierpień 2012r. — IP: 1842308835

Polecam wszystkim tę kwaterę.Super warunki i właścicielka:)

Kasia Wołomin
poniedziałek, 23 lipiec 2012r. — IP: 1308431586

Dodaj własną opinię, pochwałę:

Z uwagi na Spam oraz naduzycia nie publikujemy adresow email. Wpisując własny email w odpowiednie pole udostepniony zostanie zabezpieczony formularz do wysłania treści na ten email bez jego upublicznienia.
dodatkowe informacje, kontakt:

telefon: 695 163 399

wyślij zapytanie do obiektu

zapraszamy od maja do września do naszego obiektu położonego nad morzem, blisko lasu
ostanie zmiany w ofercie: 2017-06-18, edytuj własną ofertę pokojów gościnnych we Władysławowie

ustroniemorskie.org

wczasy w Ustroniu Morskim

kuznica.eu

wczasy w Kuźnicy

chalupy.com

wczasy w Chałupach

ostrowo.eu

wczasy w Ostrowie