Łuczak Hieronim

Władysławowo, ul. Długa 23

84-120 Władysławowo woj. pomorskie

telefon: (58) 674 02 16

Opinie / Pochwały gości.

  1  2  Następna >

Witajcie, zrobiłam wczoraj rezerwacje na urlop wakacyjny u Państwa Łuczak. Rozmowa przez telefon wypadła pomyślnie i zachęcająco. Wasze opinie też są zachęcające. Mam nadzieję, że po wakacjach będę mogła dodać kolejną pochwałę. Pozdrawiam!!!

Marta Końskie
wtorek, 05 maj 2015r. — IP: 3657158873

Właśnie wróciłam z Władysławowa, kwatera u państwa Łuczaków.... no cóż może być, skromnie ale w miarę czysto, duży plus że łazienka z prysznicem w pokoju. Za to minus dla kuchni i jednej jedynej małej lodóweczki na ok 10 pokoików. Generalnie dość blisko do centrum i morza. Ogólnie OK!

mania Sierpc
poniedziałek, 24 sierpień 2009r. — IP: 1393325842

Pierwszy raz byliśmy u Państwa Łuczak Obiekt znaleźliśmy w internecie i jesteśmy zadowoleni Położony blisko morza Pokój super czyściutki i wygodny Pozdrawiam!

robert szymanski bialystok
środa, 19 sierpień 2009r. — IP: 1503725707

Kiedyś, gdy będę już za stary by podróżować, zasiądę przy kominku, zapale fajkę i opowiem wnukom o wczasach spędzonych we Władysławowie szczególnie u państwa Łuczaków! To Lśniący Diament wśród Ludzi wynajmujących kwatery! Jadę do tych Państwa z Rodziną już po raz drugi. Szczerze POLECAM.

Stefan Opole
czwartek, 16 kwiecień 2009r. — IP: 1498290762

Wczoraj wróciliśmy z Władysławowabył to już nasz drugi pobyt w tej miejscowości ale po raz pierwszy gościliśmy u Państwa Łuczaków. Jesteśmy zachwycenigościnnością, no i warunkami pobytu. Niedaleko do morza.Pokoje bardzo ładne i czyściutkie z pełnym wyposażeniem i łazienką w pokoju.Wszystkim polecam to miejsce. Serdecznie pozdrawiam gospodarzy.

IRENA i JERZY z Katowic
czwartek, 16 sierpień 2007r. — IP: 3286132268

bede tamjechala bardzosie ciesze te opinie mnie jeszcze zachecaja

zabka ksywka
poniedziałek, 06 sierpień 2007r. — IP: 1345640542

TRZY DNI TEMU WRÓCILIŚMY OD PAŃSTWA ŁUCZAKÓW!JESTEŚMY BARDZO ZADOWOLENI!GOSPODARZE MILI, NIE WTRĄCAJĄ SIĘ DO NICZEGO, ZAWSZE POMOCNI WE WSZYSTKIM!STANDARD POKOI ZA TĘ CENĘ SUPER!CZYŚCIUTKO, FAJNE ŁAZIENKI!DO MORZA WOLNIUTKO 10 MINUT! POLECAM TO MIEJSCE Z CAŁEGO SERCA!POZDRAWIAMY GOSPODARZY! KARINA, JAREK I OSKAR WÓJCIKI Z ŁOWICZA Z MAMĄ!

KARINA WÓJCIK
piątek, 13 lipiec 2007r. — IP: 1393169685

Tydzień temu wróciliśmy od Państwa Łuczaków. Jesteśmy bardzo zadowoleni.Gospodarze są bardzo mili, cena nie jest wygórowana,dobre warunki.Byliśmy z dwójką małych dzieci i bardzo wygodny okazał się pokój na parterze,/na zdjeciu tego jeszcze nie ma/,ale przydatne okazało się bezpośrednie wyjście na podwórko przezdrzwibalkonowe. Polecam to miejsce.

Malgorzata z Rodziną
piątek, 04 sierpień 2006r. — IP: 1345655994
  1  2  Następna >

Dodaj własną opinię, pochwałę:

Z uwagi na Spam oraz naduzycia nie publikujemy adresow email. Wpisując własny email w odpowiednie pole udostepniony zostanie zabezpieczony formularz do wysłania treści na ten email bez jego upublicznienia.
dodatkowe informacje, kontakt:

telefon: (58) 674 02 16

zapraszamy od maja do września do naszego obiektu położonego nad morzem
ostanie zmiany w ofercie: 2011-06-06, edytuj własną ofertę kwatery prywatnej we Władysławowie

ustroniemorskie.org

wczasy w Ustroniu Morskim

kuznica.eu

wczasy w Kuźnicy

chalupy.com

wczasy w Chałupach

ostrowo.eu

wczasy w Ostrowie