Maria

Władysławowo, ul. Wyzwolenia 52

84-120 Władysławowo woj. pomorskie

telefon: (58) 674 00 71, 570 505 973

wyślij zapytanie do obiektu

Opinie / Pochwały gości.

  1  2  3  Następna >

Muszę powiedzieć, że domek Pani Marii i Pana Oskara oka zał się dla nas niezwykły. Atmosfera jest bardzo serdeczna, w domku jest czyściutko, nikt na siebie nie wchodzi, kuchnia osobna dla gości. Byliśmy w czerwcu i wróciliśmy tu w październiku. Z dwójka dzieci, z trzecim w brzuszku. Czuliśmy się jak u siebie w domu. Pani Maria tworzy bardzo przyjazną, przytulną atmosferę swoją osobą. Myślę, że nie bez znaczenia jest to, że oddycha się tu Panem Bogiem. Ale nic nie jest narzucane. Taki święty pokój panuje tu. Jak czytałam wcześniej opinie, to miałam wrażenie, że mowa o domku w niebie i nic nie jest przesadzone w tych opiniach. Mogłyśmy porozmawiać od serca- za co bardzo dziękuję Pani Mario. Wiem, że jestem otoczona modlitwą. Pozdrawiamy i polecamy :)))

Daria
czwartek, 01 listopad 2018r. — IP: 1504609317

Cudownie było!

Joanna Z., nauczycielka z Warszawy
środa, 09 sierpień 2017r. — IP: 623848857

Pani Mario!
Dziękuję Wam za bardzo udany wypoczynek i cudowną gościnę. Pojawiłam się u Państwa zupełnie przypadkowo, a dziś dziękuję losowi za ten przypadek. Podobno nic w życiu nie jest przypadkiem...
Brak słów, aby opisać, jak przez te wspaniałe dwanaście dni wypoczęłam - zarówno ciałem, jak i duszą. Stworzyliście nie tylko doskonałe warunki bytowe (było wszystko, co potrzeba), ale również otaczało mnie poczucie bezpieczeństwa, życzliwość i zrozumienie. Łzy cisną się same do oczu, gdy próbuję opisać słowami to, co czuję. Zwłaszcza teraz, gdy jestem z dala od Was. To, co czuję jest w moim sercu, Kochana Pani Marysiu. Wie to Pani najlepiej..., bo umie Pani słuchać ludzi, wsłuchując się w dźwięk ich duszy.
Jesteście Osobami wyjątkowymi, o głęboko pojętym Humanizmie. Stanowicie wspaniałą Rodzinę, gdzie miłość emanuje na wszystkich.
To nie tylko idealne warunki lokalowe (przytulne, czysciutkie, komfortowe pokoiki; przestronna kuchnia doskonale wyposażona; wygodny, przestronny brodzik; wszystko jak we własnym domu). Śliczne otoczenie - czyściutkie, spokojne willowe osiedle; zadbany uroczy ogród. Przyjemne dojście do morza ulicą Morską. Blisko sklepy (w tym "Biedronka"), dworzec kolejowy, autobusowy i nie tak daleko port, gdzie można zakupić
świeże ryby.
W tym domu gości spokój, życzliwość, tolerancja, swoboda, ale również serce, empatia i życiowa mądrość. Gospodarze tego domu kochają drugiego człowieka. Tu z człowieczeństwem nie wygrywa komercja i chęć wzbogacenia się za wszelką cenę, tak typowe dla współczesnych materialistycznych czasów.
W tym domu wypoczęło nie tylko moje ciało, ale i dusza została zregenerowana (Pani Marysiu, wie to Pani najlepiej, jak bardzo).
To nie zimny hotel, gdzie jestem traktowana przedmiotowo.

Cudowna atmosfera, cudowne miejsce i CUDOWNI LUDZIE!
Właśnie tu chce się wracać, a ja będą wracać.

Joanna z Warszawy

Joanna Z., nauczyciel z Warszawy
niedziela, 06 sierpień 2017r. — IP: 623847727

Pani Mario!
Dziękuję Wam za bardzo udany wypoczynek i cudowną gościnę. Pojawiłam się u Państwa zupełnie przypadkowo, a dziś dziękuję losowi za ten przypadek. podobno nic w życiu nie jest przypadkiem...
Brak słów, aby opisać, jak przez te wspaniałe dwanaście dni wypoczęłam - zarówno ciałem, jak i duszą. Stworzyliście nie tylko doskonałe warunki bytowe (było wszystko, co potrzeba), ale również otaczało mnie poczucie bezpieczeństwa, życzliwość i zrozumienie. Łzy cisną się same do oczu, gdy próbuję opisać słowami to, co czuję. Zwłaszcza teraz, gdy jestem z dala od Was. To, co czuję jest w moim sercu, Kochana Pani Marysiu. Wie to Pani najlepiej..., bo umie Pani słuchać ludzi, wsłuchując się w dźwięk ich duszy.
Jesteście Osobami wyjątkowymi, o głęboko pojętym Humanizmie. Stanowicie wspaniałą Rodzinę, gdzie miłość emanuje na wszystkich.
To nie tylko idealne warunki lokalowe (przytulne, komfortowe pokoiki; przestronna kuchnia doskonale wyposażona; wszystko jak we własnym domu. Śliczne otoczenie - czyściutkie, spokojne willowe osiedle; zadbany uroczy ogród. Przyjemne dojście do morza ulicą Morską. Blisko sklepy (w tym Biedronka), dworzec kolejowy, autobusowy i nie tak daleko port, gdzie można zakupić
świeże ryby.
W tym domu gości spokój, życzliwość, tolerancja, swoboda, ale również serce, empatia i życiowa mądrość. Gospodarze tego domu kochają drugiego człowieka. Tu z człowieczeństwem nie wygrywa komercja i chęć wzbogacenia się za wszelką cenę, tak typowe dla współczesnych materialistycznych czasów.
W tym domu wypoczęło nie tylko moje ciało, ale i dusza została zregenerowana (Pani Marysiu, wie to Pani najlepiej, jak bardzo).
To nie zimny hotel, gdzie jestem traktowana przedmiotowo.

Cudowna atmosfera, cudowne miejsce i CUDOWNI LUDZIE!
Właśnie tu chce się wracać, a ja będą wracać.

Joanna z Warszawy

Joanna, nauczycielka z Warszawy
piątek, 04 sierpień 2017r. — IP: 623840879

Miejsce i gospodarze przecudni, byliśmy z mężem i córką dwa razy i w tym roku jadę z córką po raz trzeci. To miejsce poprostu nas urzekło:)))

Keniksman Marta Warszawa
niedziela, 03 lipiec 2016r. — IP: 1486652620

Byłam z córką w lipcu 2015 i wrócilyśmy bardzo zadowolone. Państwo właściciele bardzo sympatyczni, pokoje czyste, zadbane serdecznie polecamy!

Joanna, Świecie
czwartek, 30 lipiec 2015r. — IP: 1393048827

W 2013 spędziłam tu z córką cudowny urlop…. Świetna lokalizacja domku blisko morza, ale przy parku, bez tłoku i hałasu…. Uroczy dom i ogród i przemili gospodarze…. Zejście do plaży ul. Morską … W 2014 ponownie się do Państwa wybieramy… Gorąco pozdrawiamy Ewa i Emilka z Łodzi

Ewa i Emilka z Łodzi
piątek, 14 luty 2014r. — IP: 3569297247

cd.kuchnia wspaniała, obejście marzenie,ogród- bajka!to wszystko sprawiło , że już innego miejsca nie chcemy.tu czujemy sie jak u siebie i wszystkim gorąco polecamy.Całujemy i pozdrawiamy

Danuta i Andrzej

danuta Jasienica
poniedziałek, 22 lipiec 2013r. — IP: 1308475290
  1  2  3  Następna >

Dodaj własną opinię, pochwałę:

Z uwagi na Spam oraz naduzycia nie publikujemy adresow email. Wpisując własny email w odpowiednie pole udostepniony zostanie zabezpieczony formularz do wysłania treści na ten email bez jego upublicznienia.
dodatkowe informacje, kontakt:

telefon: (58) 674 00 71, 570 505 973

wyślij zapytanie do obiektu

zapraszamy przez cały rok do naszego obiektu położonego nad morzem, blisko lasu
ostanie zmiany w ofercie: 2018-07-21, edytuj własną ofertę kwatery prywatnej we Władysławowie

ustroniemorskie.org

wczasy w Ustroniu Morskim

kuznica.eu

wczasy w Kuźnicy

chalupy.com

wczasy w Chałupach

ostrowo.eu

wczasy w Ostrowie