Natalia

Władysławowo, ul. Floriana Ceynowy 30

84-120 Władysławowo woj. pomorskie

telefon: 601 359 653

wyślij zapytanie do obiektu

Opinie / Pochwały gości.

  1  2  3  4  ... 5  Następna >

Jestem na koloni we Władysławowie jest tam naprawdę fajnie i mam tam pojechać na drugie wakacje wszyscy są mili iniemam do nikogo żadnych zastrzeżeń ale jestem tylko pierwszy dzień ale myślę że wszystkie inne benda jeszcze fajniejsze pa

Łuasz wcisło
sobota, 24 czerwiec 2017r. — IP: 1593762213

Powie mi ktoś czy jest tam wifi

Ania
piątek, 05 sierpień 2016r. — IP: 1393437030

nie wiem jak będzie ale myśle że dobrze ja jade 12 sierpnia z kuzynką i przyjaciółką mógłby ktoś napisać czy jest tam wf

ania wiki
wtorek, 02 sierpień 2016r. — IP: 1393437030

Super! Polecam

bartek
sobota, 03 październik 2015r. — IP: 2990054219

W lipcu 27 jadę z koleżankami na kolonie do Władysławowa do natali mam nadzieje że fajnie będziemy się bawić

klaudia nowak siemysłów
wtorek, 02 czerwiec 2015r. — IP: 3279220788

Chciała bym powiedzieć, że właśnie wróciłam z kolonii z tego ośrodka było fajnie, dużo atrakcji a chciałabym podkreślić że w ostatnie dni były przepyszne obiadki i bardzo za nie dziękuje wraz z dziewczynami z pokoju nr C.. Buziaki dla Kucharek i całego personelu; )

Martynka Szymanska
niedziela, 27 lipiec 2014r. — IP: 1394237438

Za dwa dni jade na kolonie, będziemy mieszkać w Natali. Mam nadzieję, że będzie tak ładnie jak na zdjęciach, że jedzenie będzie tak dobre, jak mi opowiadali. Jeśli będzie tak, jak na moich koloniach w tamtym roku, w Łebie, będe zawiedziona.... Myśle, ŻE nie. Ale kiedyś słyszałan negatywną opinie na temat Natali, mam nadzieję, że ta opinia była nieprawdziwa. Moje wrażenia z koloni wyśle za 16 dni, po powrocie, pozdrawiam wszystkich.

Ada, Jastrzębie-Zdrój
sobota, 26 lipiec 2014r. — IP: 1385291402

Jedzenie SUPER (zawsze dużo i smacznie) Lokalizacja SUPER (blisko do większego Marketu) Nocleg SUPER Pan kierownik, panie kucharki i opiekunowie SUPER POLECAM KAŻDEMU, byłem w lipcu 2014

Adrian, Wrocław
poniedziałek, 21 lipiec 2014r. — IP: 1542193210
  1  2  3  4  ... 5  Następna >

Dodaj własną opinię, pochwałę:

Z uwagi na Spam oraz naduzycia nie publikujemy adresow email. Wpisując własny email w odpowiednie pole udostepniony zostanie zabezpieczony formularz do wysłania treści na ten email bez jego upublicznienia.
dodatkowe informacje, kontakt:

telefon: 601 359 653

wyślij zapytanie do obiektu

zapraszamy od maja do września do naszego obiektu położonego nad morzem
ostanie zmiany w ofercie: 2015-11-20, edytuj własną ofertę ośrodka kolonijnego we Władysławowie

ustroniemorskie.org

wczasy w Ustroniu Morskim

kuznica.eu

wczasy w Kuźnicy

chalupy.com

wczasy w Chałupach

ostrowo.eu

wczasy w Ostrowie