Nika pok. u Weroniki

Władysławowo, ul. Rzemieślnicza 20

84-120 Władysławowo woj. pomorskie

telefon: 785 138 719

nika.of.pl

Opinie / Pochwały gości.

  1  2  3  Następna >

Gorąco polecamy ten pensjonat! Właściciele serdeczni, w razie potrzeby bardzo pomoc i, pokoje czyste, zadbane. Okolica spokojna, wszędzie blisko. Pozdrawiamy właścicieli serdecznie

Sandra Toruń
niedziela, 14 sierpień 2016r. — IP: 520105042

Bardzo,bardzo fajnie....gorąco polecam,świetne miejsce,super warunki,mili gospodarze.Polecamy Rzemieślnicza 20.Wspaniałe wakacje!!!!

Agnieszka,Końskie 23.07.2016
czwartek, 28 lipiec 2016r. — IP: 1490824154

Polecamy, jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Bardzo mili właściciele. Pokoje bardzo czyste i zadbane, wyposażone we wszystko co niezbędne na wakacje. Spokojna okolica. Jeśli będziemy we Władku to na pewno tam wrócimy. Pozdrawiamy. goście z Bartoszyc. 11 - 16.07.2016r

katarzyna
niedziela, 17 lipiec 2016r. — IP: 1490837804

super atmosfera, świetne miejsce, idealne warunki, polecamy wszystkim

kazia i stanisław Puławy2016/4-11lipiec
wtorek, 12 lipiec 2016r. — IP: 1571794258

Bardzo dziękujemy za miła atmosferę. przemili i bardzo uczynni właściciele. Miejsce rewelacyjne, wszędzie blisko, polecamy pobyt u WERONIKI we Władysławowie!!

Krystyna I Krzysztof z Warszawy
wtorek, 21 czerwiec 2016r. — IP: 785857000

Urlop u Very to wspaniale spędzony czas:przemiła, rodzinna atmosfera, pomocni i przesympatyczni gospodarze, czyste i zadbane pokoje. Bardzo polecam z całą rodzinką!

Pola
sobota, 11 czerwiec 2016r. — IP: 1371437391

wlasnie wrocilismy z wladyslawowa zatrzymalismy sie u niki zgadzam sie z pozytywna opinia bardzo mili gospodarze przepiekna cicha okolica warunki super miejsce godne polecenia za rok tez sie tam wybierzemy pozdrawiamy Beata zPawlem zGrudziadza

Beata z Grudziadza
poniedziałek, 20 lipiec 2015r. — IP: 629150191

Wróciliśmy z Władysławowa. Zgadzamy się całkowicie z poprzednimi opiniami- miła atmosfera, przyjaźni gospodarze, duży plac zabaw dla wszystkich;) Jeździmy nad morze kilka lat, ale w Verze było najlepiej. Pozdrawiamy- Ola, Roman, Krzyś i Michał ze Szczytna

Ola, Szczytno
sobota, 12 lipiec 2014r. — IP: 1489448301
  1  2  3  Następna >

Dodaj własną opinię, pochwałę:

Z uwagi na Spam oraz naduzycia nie publikujemy adresow email. Wpisując własny email w odpowiednie pole udostepniony zostanie zabezpieczony formularz do wysłania treści na ten email bez jego upublicznienia.
dodatkowe informacje, kontakt:

telefon: 785 138 719

nika.of.pl

zapraszamy od maja do września do naszego obiektu położonego nad morzem
ostanie zmiany w ofercie: 2017-04-26, edytuj własną ofertę kwatery prywatnej we Władysławowie

ustroniemorskie.org

wczasy w Ustroniu Morskim

kuznica.eu

wczasy w Kuźnicy

chalupy.com

wczasy w Chałupach

ostrowo.eu

wczasy w Ostrowie