Nika pok. u Weroniki

Władysławowo, ul. Rzemieślnicza 20

84-120 Władysławowo woj. pomorskie

telefon: 785 138 719

nika.of.pl

Opinie / Pochwały gości.

wlasnie wrocilismy z wladyslawowa zatrzymalismy sie u niki zgadzam sie z pozytywna opinia bardzo mili gospodarze przepiekna cicha okolica warunki super miejsce godne polecenia za rok tez sie tam wybierzemy pozdrawiamy Beata zPawlem zGrudziadza

Beata z Grudziadza
poniedziałek, 20 lipiec 2015r. — IP: 629150191

Wróciliśmy z Władysławowa. Zgadzamy się całkowicie z poprzednimi opiniami- miła atmosfera, przyjaźni gospodarze, duży plac zabaw dla wszystkich;) Jeździmy nad morze kilka lat, ale w Verze było najlepiej. Pozdrawiamy- Ola, Roman, Krzyś i Michał ze Szczytna

Ola, Szczytno
sobota, 12 lipiec 2014r. — IP: 1489448301

Właśnie wróciliśmy z Władysławowa. Gościliśmy u p. Weroniki i jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu! Przestronne, czyste pokoje z łazienką, balkonem, dostęp do aneksu kuchennego ale rewelacją jest podwórko z bilardem, trampoliną, zjeżdżalnią. Dzieciaki nie chciały się stąd ruszyć. Pokój na spokojnej ulicy, ale wszędzie blisko. Naprawdę polecam!!!

Bogusia z Krakowa
wtorek, 08 lipiec 2014r. — IP: 2989210013

Gorąco polecam!!!!
Super atmosfera,wspaniali gospodarze...Miejsce w sam raz na odpoczynek z dzieckiem,gdzie można się zrelaksować

Małgorzata,Warszawa
poniedziałek, 28 październik 2013r. — IP: 1498266833

Super :) - urocze, ciche miejsce; świetny ogród i plac zabaw dla dzieci i bardzo, bardzo mili gospodarze - pozdrawiamy :)

Barbara, Kraków
środa, 18 wrzesień 2013r. — IP: 1498082158

Super wakacje!!! Świetne miejsce, idealne warunki, wspaniali gospodarze!!! Naprawdę uroczy pobyt we Władysławowie - " jeśli wczasy to tylko na RZEMIEŚLNICZEJ 20".

Aneta
czwartek, 12 lipiec 2012r. — IP: 1508256445

Rewelacyjne miejsce w sam raz na dwutygodniowy odpoczynek, super atmosfera dzięki przemiłym właścicielom, duże plac gdzie również można znakomicie się odprężyć (bilard, basen dla dzieci i nie tylko, huśtawki zjeżdżalnia, kominek na grilla, stoły na zewnątrz czyli posiłki na świeżym powietrzu, miejsce na ognisko itd.) wszystko za przyzwoitą cenę w dobrej lokalizacji. Bardzo uczynni ludzie gorąco polecamy i mamy nadzieję, że jeszcze tam wrócimy!!

Żaneta, Robert i Patryk z Łodzi
niedziela, 17 lipiec 2011r. — IP: 1570420993

Wspaniałe miejsce, wspaniali ludzie, cudowni gospodarze! Wymarzone wakacje, polecamy wszystkim rodzicom z maluchami!

Żaneta Adam i Michalinka
sobota, 28 sierpień 2010r. — IP: 1498246943

Dodaj własną opinię, pochwałę:

Z uwagi na Spam oraz naduzycia nie publikujemy adresow email. Wpisując własny email w odpowiednie pole udostepniony zostanie zabezpieczony formularz do wysłania treści na ten email bez jego upublicznienia.
dodatkowe informacje, kontakt:

telefon: 785 138 719

nika.of.pl

zapraszamy od maja do września do naszego obiektu położonego nad morzem
ostanie zmiany w ofercie: 2017-08-12, edytuj własną ofertę kwatery prywatnej we Władysławowie

ustroniemorskie.org

wczasy w Ustroniu Morskim

kuznica.eu

wczasy w Kuźnicy

chalupy.com

wczasy w Chałupach

ostrowo.eu

wczasy w Ostrowie